Työtämme ohjaavat selkeät prosessit, ja huomioimme asiakkaan putkiremontin jokaisessa tärkeässä vaiheessa. Lue alta asiakkaidemme kokemuksia!

Asiakkaiden kokemuksia

Asunto Oy Yllästunturintie 2, Helsinki 2022
Teimme 1975 valmistuneen taloyhtiön perinteisen linjasaneerauksen Sweco-Varma mallilla. Asuntoja yhtiössä on 81 kpl ja porrashuoneita 9 kpl. Hankkeessa peltikylpyhuoneet uusittiin seinärakenteineen jokaisessa huoneistossa.
Asunto Oy Myyrinpuro, Vantaa 2022
Teimme 1972 valmistuneen asunto-osakeyhtiön perinteisen putkiremontin kilpailu-urakkamallilla. Asuntoja yhtiössä on 108 kpl. Yhtiössä toimii myös eläinsairaala jonka toiminnan takaaminen remontin aikana toi omat lisäpiirteensä urakkaan.
Asunto Oy Helsingin Rakentajantie 10, Helsinki 2021
Teimme 1973 valmistuneen asunto-osakeyhtiön perinteisen linjasaneerauksen kilpailu-urakkamallilla. Asuntoja yhtiössä on 107 kpl ja yhtiössä on 3 rakennusta. Yleiset tilat remontoitiin saunaosastoineen urakan aikana.
Asunto Oy Kaarikuja 2, Helsinki 2021
Teimme vuonna 1967 rakennettuun asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin Sweco-Varma mallilla. Asuntoja yhtiössä on 102 ja porrashuoneita 17 kpl. Yleisissä tiloissa suoritettiin pieniä korjaustöitä. Taloyhtiö on yksi suomen pisimmistä ja se koostuu kahdesta rakennuksesta.
NHK Putkiremonteista sanottua
”Yhteistyö sujui hyvin myös haastavissa, yllättävissä tilanteissa. Avoimissa keskusteluissa asioita avattiin maallikolle selkeästi.”
Asunto Oy Myyrintuomi, Vantaa (2020)
Teimme vuonna 1973 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 120, porrashuoneita 9.


Uusimme kaikki märkätilat, rakennuksen vesi- ja viemärijärjestelmät, osan sähköteknisistä järjestelmistä, kylpyhuoneiden ja huoneistosaunojen sisäpinnat ja kalusteet sekä keittiöiden hanat ja vesilukot. Kellaritilat maalasimme osittain.


Saimme taloyhtiön hallitukselta kiittävää palautetta: ”Olen todella tyytyväinen työntekijöihin ja työn laatuun sekä viestintään ja yhteistyöhön urakoitsijan ja aliurakoitsijoiden, suunnittelijoiden, valvojien, projektipäällikön, isännöitsijän ja yhtiön hallituksen välillä.”
NHK Putkiremonteista sanottua
”Kaikkiin asuntoihin päästiin muuttamaan saneerauksen jälkeen luvatussa aikataulussa.”
Asunto Oy Myyrinpaju, Vantaa (2020)
Teimme 1972 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen kokonaishintaisen putkiremontin. Asuntoja oli 90.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot ja verkkokellarit uusittiin, kylmäkellarit purettiin ja kellarit sekä porrasaulat maalattiin. Uusimme myös lämmöntalteenottojärjestelmän.

Tämän kohteen erikoisuus oli uima-allasosasto. Saimme kiittävää palautetta: ”Saunaosastoista uima-altaineen tuli todella upeat. NHK Putkiremontit onnistui erityisen hyvin myös tiedottamisessa ja kohtaamisissa asiakkaiden kanssa.”
NHK Putkiremonteista sanottua
”Työmaakokoukset sujuivat ongelmitta, kitkaa ei esiintynyt ja henkilökemia pelasi.”
Asunto Oy Myyrinvesi, Vantaa (2020)
Teimme vuonna 1970 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 74.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Verkko- ja talouskellarit uusittiin kokonaan ja maalattiin. Teimme myös vesikaton mittavan kunnostustyön.

Tällaista palautetta saimme: ”Aikataulussa pysyttiin noin suurin piirtein (viikon viivästys rakenteista paljastuneen yllätyksen vuoksi) ja kustannusarviokin piti.”
As Oy Mellunporo, Helsinki (2020)
Teimme vuonna 1968 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 96.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot, talopesula, kuivaushuone ja verkkokellarit uusittiin, kellaritilat maalattiin ja porrasaulat kunnostettiin.

Nostona työmaasta oli osapuolten välinen henki ja työmaan vire, mainitsipa muutama asentaja tämän työmaan olevan paras, jolla he ovat työskennelleet!
As Oy Puikkarinlahti, Espoo (2019)
Teimme vuonna 1970 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 55.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot uusittiin ja kaikki kellaritilat maalattiin.

Erityistä tässä kohteessa oli tontti. Toinen taloista sijaitsi jyrkässä rinteessä, joka vaati maanrakennustöissä erityistä huolellisuutta.
As Oy Vähätuvantie 2, Helsinki (2019)
Teimme vuonna 1963 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 72.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot uusittiin ja kaikki kellaritilat maalattiin. Erityistä tässä kohteessa oli molempien talojen salaojien uusiminen sekä asuntojen kylpyhuoneiden ilmanvaihtohormien uusiminen.
As Oy Raatimiehenkatu 6, Helsinki (2019)
Teimme vuonna 1962 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 88.

Uusimme rakennusten vesijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Viemärijärjestelmä sukitettiin. Saunaosastot uusittiin ja kaikki kellaritilat maalattiin.

Erityistä tässä kohteessa oli sijainti Ullanlinnassa, jossa katualueiden käytön sekä maanrakennustöiden yhteensovittaminen vaativat erityishuomioita.
As Oy Kangaspellontie 7, Helsinki (2019)
Teimme vuonna 1960 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 30.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot uusittiin ja kaikki kellaritilat maalattiin. Erityistä tässä kohteessa oli koko lämmitysverkoston uusiminen pattereineen sekä ilmanvaihtokanavien uusiminen.
As Oy Vaahtouoma, Vantaa (2018)
Teimme vuonna 1969 valmistuneeseen asunto-osakeyhtiöön perinteisen putkiremontin kokonaishintaisella urakalla. Asuntoja oli 90.

Uusimme rakennusten vesi- ja viemärijärjestelmät, märkätilat pintoineen ja kalusteineen sekä osan sähköjärjestelmistä. Saunaosastot uusittiin ja kaikki kellaritilat maalattiin. Erityistä tässä kohteessa oli kantaviin rakenteisiin tehdyt muutokset kellaritiloissa.
”Onnistuminen vaatii keskittymistä siihen, mitä tekee. Me olemme päättäneet keskittyä taloyhtiöiden putkiremontteihin. Kun ei häslää, saa aikaan paljon ja hyvää.”

Tutustu meihin